toptop

Om Skagen Skipperskole

Skagen Skipperskole har siden 1921 uddannet navigatører til såvel fiskeri- som handelsflåden.

Vi tilbyder derudover en stor palet af maritime efteruddannelses-/kursustilbud til den maritime sektor.

Skolen er Danmarks eneste tilbageværende skipperskole med ca. 100 årsstuderende og 10 dygtige, engagerede og velkvalificerede medarbejdere.

Skagen Skipperskole er en moderne, erhvervsrettet uddannelsesinstitution med trivsel og studiemiljø i højsædet.

I januar 2012 startede en helt ny epoke i skolens historie, idet vi tog en ny og smuk skolebygning i brug – på den smukkeste placering i Danmark (vil mange mene). Placeringen - et enkelt stenkast fra Kattegat, med udsigt til den gamle ”Kongevilla” på Damstederne - gør beliggenheden unik.

På skolen udbydes følgende klassiske maritime uddannelser:
Vores studerende kommer fra hele Norden, og efter endt uddannelse er der rigtig gode muliogheder for beskæftigelse som navigatør i fiskeri- samt handelsflåden.

I efteråret 2012 tog skolen to nye TRANSAS-simulatorer i brug, der sikrer skolen ”State of the Art” på simulatorområdet. Her har vi mulighed for at ”supporte” kurser og undervisning med realistiske og opdaterede øvelser.

På GMDSS-området er vi leveringsdygtige i alle former for maritime radiokurser. Vi kan – ud over ”almindelige” radiokurser - som de eneste i landet tilbyde et helt specielt teknikerkursus for personer, som skal udføre radiosyn om bord på GMDSS skibe.

Kursus

Kursus