havn

Om kursuscentret

Vores skole og kursusafdeling er i rivende udvikling. I år 2012 har vi foretaget en tocifret millioninvestering i simulatorer, der sikrer skolen ”State of the Art” på simulatorområdet. Vi har mulighed for at ”supporte” kurser og undervisning med realistiske og opdaterede øvelser.

Vores mål er:
  • Yde de absolut bedste efteruddannelsestilbud til alle områder af det maritime erhverv, både det sejlende og det landbaserede personel.
  • Udvise ”Maritim fleksibilitet”
Vi har med vores nye skole kapacitet til at kunne omfatte større hold til planlagte kurser. Det giver os større fleksibilitet og bedre økonomi for vores kunder.

Skagen Skipperskole gennemgår i øjeblikket et større generationsskifte. Instruktørstaben er blevet udvidet med veluddannede og erfarne officerer fra erhvervet. På den måde sikrer vi en ”up-to-date” undervisning.
Specialkurser som DP vil blive suppleret med specialister – alle med ajourført uddannelse kombineret med en meget stor erfaring.

Er du klar til fremtidens krav?

I en nær fremtid skal de maritime erhverv leve op til stadig strengere lovkrav og stadig større krav fra deres kunder. Kravene vil blandt andet omfatte, at de maritime erhverv over for myndigheder og kunder kan dokumentere, at de er på forkant med uddannelse og ikke kun lever op til minimumskravene. Et godt eksempel er ECDIS kurser. Vi kan tilbyde det STCW krævede Model Course 1.27 og det krævede operationelle kursus i betjening af TRANSAS og Kongsberg ECDIS systemer.

Ring til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig, med de udfordringer du vil møde nu og i fremtiden.

Kursustilbud

Vi tilbyder kursus i ECDIS - GOC – GOC 
Refresh/opfriskning – LRC – ROC – GMDSS AIS Surveyor – RADAR – ARPA - §16 - §5 - §6 - §7 – SSO (Ship Security Officer) – CSO (Company Security Officer) – BRM for lodser – Lodsjura – BRM (Bridge Ressource Management)

Tilmeld dig her