havn

Skagen Skipperskoles kursusafdeling

Kursusafdelingens speciale har siden 1991 været alle former for maritime radiokurser. Vi har en stor og bred erfaring på dette felt, hvilket også afspejles i, at mange svenskere og nordmænd kommer på Skagen Skipperskole for at erhverve et GMDSS radiocertifikat.

Vores kurser afholdes som udgangspunkt på Skagen Skipperskole, men kursusafdelingen afholder også gerne kurser andre steder efter aftale med et rederi eller firma. Vi kan tilbyde at afholde kurser på dansk eller engelsk - alt efter kundens ønske.

De senere år har der også været en stor efterspørgsel på simulatortræning, og med skolens nyinvestering i to helt nye TRANSAS simulatorer, der sikrer skolens "State of the Art" på simulatorområdet, har vi mulighed for at "supporte" kurser og undervisning med realistiske og opdaterede øvelser.

ECDIS:

Kurset henvender sig til navigatører i skibe, hvor ECDIS bruges som primært navigationsmiddel.
Tilmeld dig ECDIS-kursus nu – eller vent ikke for længe med at gøre det. Der er/bliver stor efterspørgsel på kursuspladserne. Efter 31/12 2016 vil du i forbindelse med udstedelse af sønæringsbevis som navigatør få en begrænsning, hvis du ikke har et ECDIS-kursus.

Kursusafdelingen har stor erfaring i at sammensætte specielle kurser efter kundernes ønske.

Kursusafdelingen kan kontaktes telefonisk på (+45) 98 44 33 44 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.